PRIMA deplasare a echipei Flacăra Film pentru filmări pe teren: la Iaşi, Suceava şi Sfânta Mănăstire Putna


În PRIMA noastră deplasare pentru filmări pe teren am mers la Iaşi, Suceava şi Sfânta Mănăstire Putna.

Am făcut filmări pentru documentarele Flacăra Film despre binecredinciosul domnitor Ştefan cel Mare şi Sfânt şi despre Poetul poeţilor Mihai Eminescu, episoade care vor face parte în mod firesc din serialul lansat de Flacăra Film: 100 de români celebri născuţi în Moldova.

A fost o călătorie frumoasă ca-n poveste, deşi ne-am putut permite să ne aflăm pe acele plaiuri sfinţite cu mir de Luceafăr, doar 48 de ore.

Echipa a fost constituită din patru oameni de creaţie din R. Moldova: scriitoarea, scenarista Larisa Verdeş, regizorul artistic Doru Guţu, operatorul de imagine Sergiu Ciorescu şi Luminiţa Dumbrăveanu, scriitoare, scenaristă, autoarea şi producătoarea serialului de filme documentare mentionat mai sus.

Fotografiile din galerie, realizate de Luminiţa Dumbrăveanu, sunt doar câteva cadre din filmul călătoriei noastre fascinante la braţ cu muzica, poezia, bancurile din culisele scriitorilor, artiştilor şi, evident, cu voia bună.

Vom realiza în curând şi un Making-of al peripeţiilor noastre din acele două frumoase zile de toamnă – 31 octombrie şi 1 noiembrie 2012.

 

Studioul Flacăra

 

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

 

Flag Counter

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

În 2018 marcăm Centenarul Marii Uniri.
Ce credeți că vom obține de-a lungul anului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...