Publicitate


despre

Fă istorie de succes cu Flacăra!

 

Acest site este vizitat de zeci de mii de oameni din Ţară şi Diasporă, care-şi iubesc Neamul şi LE PASĂ de REPUBLICA MOLDOVA: sunt bine instruiţi, demni, au conştiinţa mereu trează şi mentalitate pro-occidentală, care cunosc rostul şi avantajele publicităţii servită inteligent, la timpul şi în locul potrivit.

ACUM şi AICI este timpul şi locul potrivit pentru promovarea afacerilor dvs!

Flacăra TV este o tribună cu audienţă uriaşă pentru lansarea şi receptarea mesajului publicitar, indiferent de genul activităţii dvs.

Studioul Flacăra va găzdui pe acest site publicitatea care să vă aducă plusvaloare, renume şi satisfacţie sufletească. Or, publicitatea de bună-credinţă înseamnă o acţiune înţeleaptă prin care reuşeşti să faci de trei ori bine: pentru sine, pentru angajaţi, pentru societate.

list

Plasăm publicitatea pregătită de dvs (video, audio, text) în spaţiile de vizibilitate sporită atât pe prima pagină, cât şi în interior: pe pagina de categorie (la rubrica îndrăgită, cu cel mai mare rating) şi pe pagina de detaliu (la materialul propriu-zis, deasupra fluxului de comentarii).

list

Realizăm/montăm noi bannerul sau spotul dvs publicitar (text, slogan, grafică, filmări, sunet/voce cu actori îndrăgiţi).

list

Ajutăm la redactarea şi adaptarea textului, mesajului publicitar
într-o limbă (română, rusă, engleză) corectă, literară, elevată.

Pentru antreprenorii, tinerii şi femeile de la sate, care au curajul să înceapă o afacere în provincie, avem reduceri substanţiale.
Rădăcina ţării trebuie să fie sănătoasă şi puternică!

Oameni de afaceri şi consumatori, să nu uităm niciodată că:

  • solidaritatea naţională în producerea şi folosirea mărfurilor/serviciilor autohtone = dezvoltarea statului şi o viaţă prosperă pentru fiecare cetăţean.
  • bunurile oamenilor de afaceri sunt în siguranţă doar atunci când şi ceilalţi din jur au pâine pe masă.
  • investiţia în carte, cultură, arte, filme este cea mai profitabilă, e calea ce duce spre ţara cu şcoli, nu cu închisori.

Să sporim împreună Binele şi Frumosul!

Studioul Flacăra