Radio Cernăuţi online la 1 an de la lansare. La mulţi ani, colegi de la Radio Cernăuţi!


De Ziua Națională a României, exact cu un an în urmă, la 1 Decembrie 2015, a fost lansat postul de Radio Cernăuți – primul și unicul post de radio din Ucraina care emite 24 de ore din 24 în limba română.

Echipa Radio Cernăuți le mulțumește tuturor celor care au fost alături de noi în acest an de zile deloc ușor. Le mulțumim ascultătorilor noștri care ne scriu mesaje, dedicații, pun întrebări invitaților emisiunilor în direct. Menționăm aici în primul rând ascultătorii noștri fideli din regiunea Cernăuți, dar și cei din zonele istorice locuite de români – Transcarpatia și Odesa.

Suntem recunoscători și prietenilor-ascultătorilor de la Chișinău, Bălți, Suceava, București, Brașov, Cluj, Kiev, din state îndepărtate ca Marea Britanie, Italia, Spania, Israel, SUA, Argentina, Austria, Franța, Federația Rusă, Belgia, Canada, China, Grecia, Singapore ș.a. – tuturor românilor, tuturor bucovinenilor care se află departe de ținutul natal, însă sunt aproape de casa părintească cu sufletul, cu gândul, cu simțurile.

Centrul Media BucPress – o asociație panucraineană a jurnaliștilor români din Ucraina, care administrează și asigură funcționarea Radio Cernăuți – va depune toate eforturile necesare pentru a perfecționa și a moderniza în continuare emisiunile unicului post de radio din Ucraina care emite 24 de ore din 24 în limba română.

În acest an de activitate Radio Cernăuți a difuzat doar muzică românească (modernă, populară, rock), a realizat emisiuni în direct dedicate situației românilor din Ucraina și de pretutindeni, buletine de știri zilnice despre românii din regiunile Cernăuți, Odesa și Transcarpatia, investigații jurnalistice inedite, a preluat cele mai reușite emisiuni în limba română de la Radio Ucraina Internațional, Radio Bucovina, Radio Ujgorod ș.a. În anul 2016, a beneficiat de susținerea MAE –Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, căruia îi aducem mulțumiri speciale.

Studioul Flacăra TV & Film Chişinău urează cu drag colegilor de la Radio Cernăuţi:

La mulți ani cu sănătate, ascultători fideli şi emisiuni minunate! 

La mulţi ani, români de-Acasă şi din toată Lumea!

 

radio-cernauti-la-1-an-de-la-lansare-logo-bucpress-eu

 

 

Flacăra TV recomandă şi:

Mesajul Consulului român la Cernăuți, Eleonora Moldovan, de Ziua Națională a României și PROGRAM

INTERVIU// Aici Chişinău, Radio Moldova salută lansarea postului Radio Cernăuţi

 

 

Sursa material: BucPress.eu

Sursa foto: Radio Cernăuţi

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentariu (1)

  1. […] Radio Cernăuţi online la 1 an de la lansare. La mulţi ani, colegi de la Radio Cernăuţi! […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter