Aeroportul Chișinău. Teroristul E. Șevciuk PUS LA RESPECT de combatanții războiului pentru Independență din 1992


Imagini video de la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), unde veteranii războiului de pe Nistru, membri ai Asociației Tiras-Tighina, au reușit să-i blocheze accesul în sala VIP a Aeroportului, liderului separatist de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk. 

20 de veterani ai războiului de pe Nistru au blocat în această seară, intrarea în sala VIP de la AIC pentru a nu-i permite liderului separatist să zboare la Moscova. (FLASH // Altercații între combatanții de pe Nistru și paza lui Șevciuk)

Paza de corp a lui Șevciuk i-a bruscat pe combatanții de pe Nistru, și au încercat să-l treacă pe Evghenii Șevciuk în sala VIP, însă fără succes.

Șevciuk a fost nevoit să renunțe la sala VIP a AIC, fiind condus de polițiștii de frontieră și paza sa prin intrarea de serviciu a Aeroportului. Acesta a zburat la Moscova cu cursa Chișinău-Moscova a companiei aeriene S7 ca un simplu pasager.

Veteranii au reținut cinci membri ai pazei lui Șevciuk și i-au dat pe mâna poliției. Mașina cu care a venit liderul de la Tiraspol a fost percheziționată de oamenii legii la fața locului. Ulterior un polițist a urcat alături de șoferul automobilului și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Cei cinci membri ai pazei de corp a lui Șevciuk, au fost conduși la Inspectoratul de Poliție al Aeroportului pentru a fi documentați.

Veteranii care au avut de pătimit în urma altercațiilor au depus plângeri și au mers la  Centrul de expertiză medico-legală pentru examinări suplimentare.

 

 

 

Sursa material: www.deschide.md

Sursa foto/video: Deschide știrea / Vadim Ungureanu

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter