Premieră! La Ismail va avea loc Festivalul Național pentru Copii „Gala micilor talente”


Centrul de Informare al României din Ismail și Asociația Românilor din Orașul Ismail „Gavriil Muzicescu” organizează în premieră Festivalul Național pentru Copii Gala micilor talente, care va avea loc la data de 21 aprilie 2018, începând cu orele 11.00, în Sala de Festivități a Universității Umaniste de Stat din Ismail.

Festivalul Național pentru Copii „Gala Micilor Talente” are drept scop descoperirea, promovarea și premierea copiilor talentați din sudul Basarabiei istorice.

La acest eveniment cultural sunt invitaţi să participe copiii de etnie română din regiunea Odesa, cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, talentați și pasionați de muzică populară, muzică instrumentală, interpretare teatrală, dans și desen.

În finala Galei, copii vor fi premiati cu ghiozdane cu rechizite, primite din partea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.
Email pentru contact ceninfrom.ua@gmail.com

 

 

 

 

Sursa material: Radio Cernăuți
Sursa foto: Consulatul General al României la Odesa

Flag Counter

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

În 2018 marcăm Centenarul Marii Uniri.
Ce credeți că vom obține de-a lungul anului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...