Servicii consulare. Anunț important pentru cetățenii moldoveni din regiunea Algarve, Portugalia


Pe 4 februarie, cetățenii moldoveni din regiunea Algarve, Portugalia, pot beneficia de servicii consulare în cadrul proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”.

În această zi, consilierul Ambasadei, Oleg Răilean, va efectua o deplasare în teritoriu în orașul Portimão, pentru prestarea serviciilor consulare cetăţenilor moldoveni.

Persoanele interesate sunt aşteptate la adresa: Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A., anunță un comunicat al Ambasadei RM la Lisabona.

De menționat că, pentru beneficierea de servicii consulare în ziua menţionată, solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

În cadrul programului de servicii consulare itinerante nu se vor oferi tot spectrul de servicii cum ar fi depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor, buletinelor de identitate sau eliberarea vizelor. În aceste cazuri, procedura presupune prezenţa obligatorie a solicitantului la Ambasadă.

Servicii consualre “în teritoriu” sunt prestate în regiune de câteva ori pe an.

 

 

Sursa material: portalul Moldova.ORG

Sursa foto: Diaspora live.ro

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter