„COLIND pentru cei departe de Ţară” – Tudor Gheorghe şi Bravissimo de la Chişinău


Un colind răscolitor până la lacrimi…, mai cu seamă în aceste zile de sărbătoare prilejuite de vestea minunată a Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi Sf. Vasile, când nimeni n-ar trebui să fie singur şi însingurat, fără dragoste şi daruri, oriunde s-ar afla pe insula Lui Dumnezeu numită Terra.

Flacăra TV & Film Chişinău, care are o preocupare absolut specială pentru Diasporă, este cu gândul la toţi fraţii noştri plecaţi din nevoinţe peste hotare, dorindu-le sănătate, putere de muncă, bani în punguţă, veşti bune de la cei dragi şi apropierea ceasului potrivit pentru revenirea la baştină, or, nicăieri în Lume nu-i mai bine ca la noi Acasă, precum cântă Mihai Dolgan într-un şlagăr al său, pe versurile poetului martir Dumitru Matcovschi.

Completăm urările noastre cu cântecul îndrăgitului artist Tudor Gheorghe COLIND pentru cei departe de Ţară, (Colindul celui fără de țară sau Bate vântul…), pe versurile lui Adrian Păunescu, în DOUĂ VERSIUNI, cea originală şi cea a trupei din Basarabia cu numele predestinat Bravissimo.

Bravo Bravissimo de la Chişinău că aţi readus în actualitate acest minunat cântec chiar în seara de Crăciun – 25 decembrie 2015, la Antena TV din România, cucerind publicul şi inimile noastre!

Este o interpretare superbă, realizată cu suflet, cu gust, cu multă eleganţă artistică. Cred că şi maestrul Tudor Gheorghe este mândru de această realizare profesionistă a tinerilor noştri basarabeni cu voci de preoţi, voci duhovniceşti.

 

La Mulţi Ani, dragi români de pretutindeni! NU sunteţi singuri!

 
Tudor Gheorghe – COLIND pentru cei departe de Ţară

 

 

Bravissimo – COLIND pentru cei departe de Ţară

 

 

 

Sursa material: Flacăra TV / Luminiţa Dumbrăveanu

Sursa foto: Internet

Sursa video: YouTube 1 / YouTube 2

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentariu (1)

  1. […] „COLIND pentru cei departe de Ţară” – Tudor Gheorghe şi Bravissimo de la Chişinău […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter