„Regizorul” Victor Ponta l-a premiat pe Bogdan Stanoevici cu un alt „rol”


PNL Italia protestează față de numirea fostului Ministrul pentru diaspora în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii.

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Bogdan Stanoevici secretar de stat la Ministerul Culturii, se arată într-o decizie publicată vineri seara în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii”, se menționează în documentul citat.

Bogdan Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Cabinetul Ponta III, între 5 martie și 13 decembrie 2014.

sursa: agerpres.ro

 

Prim-ministrul Victor Ponta a inceput sa devina previzibil. Deciziile sale din ultima perioada par sa nu mai surprinda pe nimeni. Aproape ca ne-am obisnuit sa ne  „pacaleasca” cu cate ceva in fiecare zi.

Dupa proasta organizare a alegerilor din diaspora, a carui gust amar inca il mai simtim cu totii, cei care am stat la cozi ca sa votam, ministrul Bogdan Stanoenovici, ministrul delegat pentru Romanii de pretutideni a fost demis din functie. In afara de discutabilele sale calitatile actoricesti, care nu au nici o legatura cu functia ocupata, acesta nu a demonstrat ca s-ar fi preocupat de problemele romanilor din strainatate si nu s-a remarcat prin nici un proiect demarat de acesta sau echipa dumnealui.

Se pare ca in Romania, in viziunea premierului, cu cat esti mai „slab”  din punct de vedere profesional cu atat meriti sa avansezi. Astazi „regizorul” Victor Ponta l-a premiat pe Bogdan Stanoenovici cu un alt „rol” pe marea scena a politicii romanesti condusa de PSD, aceea de secretar la Ministerul Culturii.

Daca in functia precedenta nu s-a evidentiat prin absolut nimic pozitiv, in noul sau post de la ministerul culturii, oare  prin ce se va remarca? Bineinteles prin nimic! In timp ce domnii guvernanti sunt foarte ocupati sa se agate de diferite functii, romanii de pretutindeni si problemele cu care se confrunta, sunt ignorati ca de obicei.

Suntem siguri ca nici de aceasta data, domnul Stanoevici nu va fi „aplaudat” de catre platitorii de taxe din Romania, care insa deja au platit si vor plati scump biletul la acest „spectacol” al incompetentei si incompetentilor in regia lui Victor Ponta!

Aceste trailers produse de PSD in regia premierului Victor Ponta, au un singur numitor comun! Toti acesti „actori” pusi in diferite „roluri” sunt si ei previzibili. Da, previzibili la incompetenta!

 

   

Sursa material: PNL Italia

Sursa foto: www.emigrantul.it

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter