Ecoul lui şi-acuma este viu… PARODIE în care Klaus Iohannis fuge de unioniştii basarabeni


Tânărul basarabean, Dan Melnic, a postat pe YouTub un clip în care îl ia în băşcălie pe Klaus Iohannis, ajuns anul trecut preşedinte al României cu voturile cetăţenilor din afara graniţelor, inclusiv din Basarabia / R. Moldova.

Dan Melnic îl parodiază pe Iohannis în legătură cu un eveniment ridicol, înregistrat deja de istorie, care a avut loc exact acum o săptămână, duminică, 12 iulie 2015, când a plecat inopinat din Bucureşti şi nu s-a întâlnit cu tinerii unionişti veniţi de la Chişinău.

Reamintim că tinerii basarabeni, care-şi doresc sincer Unirea cu România, străbătuseră pe jos drumul Chişinău – Bucureşti, în Marşul Ştefan cel Mare, organizat de Mişcarea civică Tinerii Moldovei, pentru a aduce autorităţilor române mesajul lor de reîntregire a Neamului românesc.

Despre organizarea acestui Marş se ştia de vreo o lună, iar, în 10 iulie 2015, Tinerii Moldovei i-au expediat preşedintelui României, Klaus Iohannis şi o Scrisoare deschisă, în care-i solicitau “să fie primiţi acasă şi nu ca oaspeţi”…

Klaus Iohannis le-a răspuns tinerilor pe Facebook, precizând că nu va putea să-i întâlnească, pentru că nu va fi în ţară, însă, presa română a semnalat că, de fapt, Iohannis se afla duminică, 12 iulie 2015, în ţară, la Sibiu.

Unii basarabeni au ajuns, totuşi, în Palatul Cotroceni, dar mai bine se odihneau tolăniţi pe iarbă într-un parc…

 

Istoria să-l judece pe Klaus Iohannis!

Dar până atunci, îl judecă tinerii liberi şi ingenioşi…

Sfârşitul parodiei îi încununează “opera”!

Dan Melnic – ”Klaus Iohannis si Tinerii Moldovei”

Klaus Iohannis – interviu la Sibiu despre Marsul lui Stefan cel Mare, organizat de Tinerii Moldovei

 

 

 

 

Sursa material: Flacăra TV

Sursa foto: captură video TVM

Sursa video: YouTube

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter