Ana şi Natalia Barbu – Ave Maria… fiica Natalia anunţă clipa de ADIO: miercuri, orele 09.00, Palatul Naţional


Ultima noapte de priveghere a artistei Ana Barbu…

Natalia Barbu:

Omul vine in aceasta viata cu o misiune. Vine sa traiasca intru bucuria celui care ne trimite pe acest pamant, dar si pentru a aduce iubire oamenilor dragi.

Artistul care vine si cu un dar de la Dumnezeu, incearca sa-l imparta lumii intru bucuria tuturor.

In dimineata zilei de 18 mai, cand se trec florile de liliac si mirosul sau se stinge, s-a stins din viata mamica mea iubita, Ana Barbu.

Desi i-a fost scurta viata, a trait-o din plin. A fost artista care nu s-a scutit si a lucrat intens, ca sa ofere cat mai multe bucurii oamenilor prin muzica sa. Speranta zilei de maine a fost mereu in sufletul sau. Si-a facut planuri fara sa recunoasca boala incurabila. Abia astepta sa se faca bine ca sa intre in studio, pentru a inregistra piese noi. Le avea si spera sa le daruie lumii. Stia sa traiasca ziua de azi, isi amintea cu bucurie ziua de ieri si privea cu speranta spre maine.

 

flori de liliac-400px“Ce minunat e ca pot canta, 
Ce minunat e ca pot visa,
Ce minunat e ca pot lasa
Un nume bun in urma mea ”

Ana Barbu a fost o artista complexa. Si-a lasat amprenta in mai multe genuri muzicale. O voce de mare calibru – o artista de nepretuit pentru muzica populara. O mare doamna a cantecului romanesc. Iar Florile de liliac, ne vor aminti in fiecare primavara de Ana Barbu – nu doar o artista de exceptie, dar si o femeie care era doar zambet, frumusete si eleganta.

Prefera sa ramana departe de zarva si goliciunea lumii. Se bucura de cele firesti. Iubea oamenii si fara cantec nu-si imagina ca ar putea trai. Astepta cu infrigurare fiecare clipa pentru a urca in scena. Astepta sa se faca din nou bine. Sa cante. Pentru oameni. Pentru ca-i iubea. In asta a fost esenta Anei Barbu.

Ana Barbu-priveghi lumanare de pe fb Natalia Barbu-400pxDiscreta in viata. La fel de discret a preferat sa mearga pe ultimul sau drum. Corpul neinsufletit al mamei va fi depus marti seara, de la ora 18.00, la Biserica “Sfanta Teodora de la Sihla”.

Miercuri dimineata, de la 09.00 la 11.00, va puteti lua ramas bun de la Ana Barbu la Palatul National “Nicolae Sulac”.

Apoi procesiunea funerara va porni spre cimitirul din Stauceni unde Ana Barbu isi va avea locul de veci, asa cum isi dorise mamica.

In aceste clipe grele pentru noi, rugamintea este sa fiti intelegatori si sa ne respectati intimitatea.

 

 

Ana şi Natalia Barbu – Ave Maria

 

 

 

Sursa material: pagina fb Natalia Barbu

Sursa foto: captură video

Sursa video:  YouTube  

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter