„Moldova cinematografică”, o nouă competiție anunțată de CNC al R. Moldova. PARTICIPAȚI!

Cinematografia Moldovei-LOGO site cinema-art-md

Centrul Național al Cinematografiei (CNC) vine cu un NOU proiect ingenios de promovare în lume a filmului din R. Moldova, de atragere a investițiilor în domeniul cinematografiei prin co-producții, alte cooperări internaționale, și, totodată, de sporire a vizibilității statului moldav în lume.

Este vorba de initiativa Moldova cinematografică – un turneu de promovare a creației cinematografice moldovenești peste hotare.

CNC anunță că cineaștii din R. Moldova pot prezenta în cadrul proiectului atât filme artistice, cât și documentare de scurtmetraj și lungmetraj, completând acest formular și expediindu-l pe email-ul instituției [email protected]  

Potrivit unui comunicat CNC„Filmele selectate vor fi prezentate unui public de profesioniști din cinematografie și mass-media, precum și membri ai corpului diplomatic aflați în misiune în țările respective, în cadrul unor proiecții private organizate de reprezentanțele diplomatice ale Republicii Moldova în diferite țări ale lumii.”

 

Studioul Flacăra TV & Film urează cineaștilor mult succes!

 

 

Sursa material: Flacăra TV & Film / Luminiţa Dumbrăveanu

Sursa foto: Web-enciclopedia filmului moldovenesc 

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md