Basarabeanca Iuliana Gorea Costin va candida la funcţia de primar al Bucureştilor


Soţia fostului primar de Chişinău, Nicolae Costin, luptă pentru fotoliul de edil peste Prut.

Iuliana Gorea Costin a anunţat într-o postare pe facebook, că va candida la alegerile locale din acest an pentru funcţia de primar general al Bucureştiului.

Pentru o Românie integra! Cu sufletul pentru oameni, cu fapta pentru Bucuresti!, – a scris astăzi pe pagina sa Iuliana Gorea Costin.

Fiind susţinută de Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Iuliana Gorea Costin nu este la prima tentativă de a ocupa o funcţie înaltă.

În 1996, a candidat independent la prezidenţialele din Republica Moldova, iar 9 ani mai târziu a râvnit fotoliul de primar general al mun. Chişinău.

Iuliana Gorea Costin a avut un rol important în procesul de Renaştere Naţională din Basarabia, alături de soţul său, Nicolae Costin, primul primar al Chişinăului liber. El a decedat la vârsta de 59 de ani, după o boală care a survenit în conditii neclare. Zvonul ca ar fi fost iradiat in birou nu a fost spulberat…

 

Alegerile locale din Romania vor avea loc pe 5 iunie 2016. Campania electorala pentru acest scrutin va incepe pe 7 mai.

 

 

 

 

 

Sursa material: PRO TV Chişinău

Sursa foto: Iuliana Gorea Costin

Sursa video: PRO TV Chişinău

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentariu (1)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter