Băsescu declară război „nesăbuiţilor” care permit construcţia celei mai mari moschei din Europa în Bucureşti


Traian Băsescu a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care condamnă construirea unei moschei la București și, cu atât mai mult, a unei universități cu studenți din lumea arabă.

Fostul președinte subliniază pericolul care ar veni odată cu această moschee, și anume detonarea de bombe la metrou în numele lui Allah. Mai mult, acesta vorbește și despre amenințările pe care le reprezintă Statul Islamic, al cărui vis este de a se extinde în Balcani și în Europa Centrală.

”Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală? –  este mesajul postat de fostul șef al statului pe rețeaua de socializare

 

  Basescu pe FB despre moscheea arabilor in Bucuresti

 

 

Sursa material: B1 TV

Sursa foto: pagina fb Traian Băsescu

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter