Ziua Copiilor a fost sărbătorită şi de moldovenii din or. Barreiro, Portugalia


În Portugalia, copiii membrilor Asociaţiei Culturale a Imigranţilor Moldoveni MIORIŢA şi ai celor de la Liga Femeilor din Almada au fost scoşi pe toloacă, mai precis, la stadion, mai exact, la Starturi vesele, organizate de părinţi şi profesorul de educaţie fizică şi sport, Artur Covalciuc.

Evenimentul prilejuit de ZIua Internationala a Copiilor a avut loc duminică, 29 mai 2016, în localitatea Coina din mun. Barreiro.

Oare se putea o mai mare distracţie pentru copii decât să intre în competiţia veselă cu echipa adversară formată din părinţii lor?!

Şi cine credeţi că a învins în competiţia crâncenă dintre echipa juniorilor – Chupa Chups şi cea a seniorilor – Luptătorii? Bineînţeles, copiii puternici, isteţi, silitori la carte, care ştiu de mici că sportul dezvoltă nu numai corpul, dar şi mintea, precum ne-au lăsat vorbă stră-stră-moşii geto-daci!

Rodica Gherasim, preşedintele Asociaţiei MIORIŢA din Portugalia, ne-a relatat că „nu au fost, de fapt, câştigători şi învinşi, a existat doar iubirea nemărginită pentru copii, pentru adevarata prietenie şi pentru menţinerea legaturilor între conaţionali, chiar dacă soarta i-a aruncat care si pe unde…”.

Felicitari pentru participare echipei unite şi puternice de copii ai moldovenilor din Portugalia!

Aşa să fiţi mereu şi veţi răzbate în viaţă!

 

Portugalia-Asociatia Miorita-Ziua copiilor-29 mai 2016-600px

Portugalia-Asociatia Miorita-Ziua copiilor 2-29 mai 2016-600px
Portugalia-Asociatia Miorita-Ziua copiilor 1-29 mai 2016-600px

 

 

Sursa material: Flacăra TV & Film

Sursa foto: Asociaţia Imigranţilor Moldoveni MIORIŢA

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentariu (1)

  1. […] Ziua Copiilor a fost sărbătorită şi de moldovenii din or. Barreiro, Portugalia […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter