Videoclipul „Confusion” cu Ramzes


Videoclipul „Confusion” cu tânărul Ramzes din R. Moldova, o realizare a colegilor şi partenerilor noştri de la Studioul CIOfilm, cu care am avut şi sperăm să avem colaborări frumoase, care să se înscrie atât în arta televizată şi cinematografică autentică, cât şi în procesul strategic de promovare a valorilor şi personalităţilor Neamului Acasă şi-n Lume.

Pentru prezentarea acestei producţii, vom folosi comentariul Flacăra Film postat la videoclip imediat după lansarea din primăvara-vara anului 2014:

Felicitări CIOfilm, dragi colegi Sergiu şi Stas Ciorescu,
pentru reuşita unui videoclip muzical cinemagic, realizat profesionist, cu inteligenţă, în armonie cu muzica meditativă, cu chipurile expresive ale solistului şi ale tinerilor frumoşi, ingenioşi din cadru.

E bine că vă mentinenţi ambiţia sănătoasă de a face ARTĂ în timpuri de ciumă comercială, în care mediocritatea, zgomotul şi agresivitatea se rup” în capul mesei.

Aşa s-o tineţi!, profesorul Vlad Druck poate fi mândru de voi, discipolii sai.

La mai mult si la mai mare, CIOfilm si Ramzes!!!

 

Videoclipul a fost realizat în anul 2014 de:

Regie şi imagine – Sergiu Ciorescu (UCM)

Asistent operator imagine – Stas Ciorescu, Vlad Berghi

Producător, concept, scenariu – Roman Siloci

 

Ramzes – „Confusion”

 

 

 

Sursa material: FlacăraTV

Sursa foto: captură video

Sursa video: CIOfilm

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter