Nina Crulicovschi – „Rar de tot…” (Ascultăm cum cîntă cucul…)


E 24 septembrie, e ziua de naştere a cunoscutei artiste Nina Crulicovschivoce unică în tot spaţiul românesc, căreia îi spunem cu drag şi preţuire:

La mulţi ani sănătoşi, împliniţi, fericiţi, cu ramurile zilelor pline de rod, de cîntece, spectacole, CD-uri, videoclipuri încîntătoare, care să meargă la inima omului, să-l facă mai bun, mai frumos!

Nina Crulicovschi este o interpretă de muzică uşoară şi populară din Basarabia, care are un repertoriu dramatic, la fel precum este destinul acestui năpăstuit pămînt, dar şi al ei personal, născută fiind în Siberia, unde fuseseră deportaţi bunicii şi părinţii ei, oameni gospodari, înstăriţi, de origine română şi poloneză.

Fiind o artistă cu har de la Dumnezeu, nici nu se putea ca tragedia poporului său să nu se reflecte în cîntecele ei profunde, triste, durute, răscolitoare…

S-o ascultăm în această zi aniversară cu un cîntec plin de semnificaţii pentru fiecare dintre noi, oamenii, mereu grăbiţi şi neatenţi la esenţe, la ceea ce ne şopteşte Viaţa. Este vorba de lucrarea Rar de tot… sau Ascultăm cum cîntă cucul…, scrisă de regretatul compozitor Mihai Toderaşcu pe versurile poetului Iulian Filip.

Videoclipul a fost realizat în România, la Prahova, de colegii de la VP TV, în toamna anului 2010.

 

 

Nina Crulicovschi: „Rar de tot…” (Ascultăm cum cîntă cucul…)

 

 

 

 

Flacăra TV & Film recomandă şi:

Nina Crulicovschi – „Balada umbrelor” (Balada vieţii mele…) // Dialog şi PREMIERĂ la TVM

Nina Crulicovschi – „Ninge, Ninge” // Revelion 2014 la Moldova 1 TV

Dialoguri la „Focul din Vatră”: Luminiţa Dumbrăveanu – Angela Similea

 

 

Sursa material: Flacăra TV / Luminiţa Dumbrăveanu

Sursa foto: Nina Crulicovschi

Sursa video: YouTube

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter