Tinerii Moldovei fac alţi paşi concreţi: Cer organizarea unei reuniuni a guvernelor de la Chişinău şi Bucureşti ş.a


Liderii organizațiilor din cadrul Blocului Unității Naționale solicită Guvernului, Parlamentului și Președinției întrevederi, în perioada 18-19 mai 2015, pentru discuții pe marginea următoarelor subiecte:

  1. Revocarea interdicției cetățeanului român George Simion;
  2. Continuarea parcursului european prin depunerea cererii de aderare la Summitul Parteneriatul Estic de la Riga, din 21-22 mai 2015;
  3. Organizarea unei reuniuni comune a celor două Guverne și Parlamente ale României și Republicii Moldova;
  4. Transparentizarea procesului de identificare a responsabililor de devalizarea celor trei bănci – Banca Națională, Banca de Economii, Unibank – și pedepsirea de urgență a acestora.

 

În ceea ce privește plecarea spre Prut, programată pentru astăzi, ora 16:00, din Piața Marii Adunări Naționale, pe fondul presiunilor și intimidărilor practicate de structurile din Ministerul de Interne, transportatorii nu au mai dorit să efectueze cursele. În ciuda acestor obstacole, manifestația de la Prut pentru revocarea deciziei de expulzare a cetățeanului George Simion, VA AVEA LOC, iar deplasarea se va face tot din Piața Marii Adunări Naționale, de la ora 16:00, cu mașini mici.

 

Contact:

Anatol Ursu – 079827704

Elena Podoleanu – 069717329

Corina Bezer – 068888455

 

 

Sursa material: Comunicat de presă al Mişcării civice Tinerii Moldovei

Sursa foto: Asociaţia DACIA din Italia

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter