Sophia Loren a ajuns la Cluj, azi seară va primi Premiul pentru întreaga carieră al TIFF


Vedeta cinematografiei internaţionale Sophia Loren a ajuns la Cluj joi după-amiază. Este invitata specială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Şi calcă pentru prima dată pe pământ românesc.

Nu este o surpriză, deja toată lumea vorbeşte despre asta: Sophia Loren va primi Premiul pentru întreaga carieră, sâmbătă, 4 iunie 2016, în cadrul galei de închidere a TIFF 2016. Acesta îi va fi înmânat de actriţa şi top modelul român Mădălina Ghenea, care a ajuns şi ea, joi, la Cluj, declarându-se fericită şi nerăbdătoare să o întâlnească pe Sophia Loren, a transmis corespondentul TVR Laura Budişan.

Sophia Loren a venit, vineri, 3 iunie 2016, la conferinţa de presă zâmbitoare şi relaxată. Jurnaliştii au vrut să ştie dacă ar accepta să joace într-o peliculă regizată de un român.

Nu mai sunt o adolescentă şi trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să accept, să vad dacă mi se potriveşte rolul sau nu, dacă se potriveşte cu ceea ce simt eu; şi ar trebui să fie cu adevarat o operă de artă”, a spus Sophia Loren.

Actriţa spune că tot ce i s-a întâmplat în viaţă a fost un miracol şi că nu a visat vreodată că va deveni o celebritate.

Nu trebuie să te gândeşti niciodată că vei fi celebru, pentru că dacă o faci, cariera ta este terminată. Este un punct peste care nu poţi trece. Trebuie să te gândeşti doar că e un lucru minunat să fii o actriţă bună şi să faci lucuri importante, în primul rând pentru tine şi apoi pentru carieră, care va creşte astfel încetul cu încetul”, a mai spus Sophia Loren.

În cele şase decenii de carieră, Sophia Loren a jucat în aproape 100 de filme, alături de parteneri celebri, precum Marcello Mastroiani, Cary Grant, Clark Gable, Gregory Peck sau Marlon Brando.

 
Sophia Loren, pentru prima dată în România.
Premiul pentru întreaga carieră îi va fi înmânat de topmodelul român Mădălina Ghenea

Sophia Loren, aclamata pe covorul rosu, la Cluj. „Sper sa ma intorc in aceasta tara frumoasa cat mai repede”

 

Sursa material: TVR

Sursa foto: Napoca News

Sursa video: TVR şi PRO TV

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentarii (3)

  1. […] TV & Film reaminteşte că anul trecut, în 2016, invitata specială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania a fost Sophia Loren, o altă personalitate de […]

  2. […] Sophia Loren a ajuns la Cluj, azi seară va primi Premiul pentru întreaga carieră al TIFF […]

  3. […] Sophia Loren a ajuns la Cluj, azi seară va primi Premiul pentru întreaga carieră al TIFF […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter