ARHIVĂ// Silvia Cărăuș – „Prieten drag”, cântec și urare de sănătate de la Radio Moldova și Flacăra Film


Majoritatea dintre noi o cunoaștem pe artista Silvia Cărăuș de la Televiziunea Națională Moldova 1 (TVM), unde realizează îndrăgita emisiune DOR, un serial documentar unic în R. Moldova, prin care valorifică tezaurul muzicii și cinematografiei Naționale, popularizând cu deosebit talent opere de certă valoare artistică și istorică, precum și pe creatorii, purtătorii lor: interpreți, compozitori, instrumentiști, scriitori, regizori, scenariști, dansatori.

Colega Silvia Cărăuș este cunoscută și ca membră a Capelei corale MOLDOVA din cadrul Companiei publice Teleradio-Moldova, unde a activat mai mulți ani.

Mai puțini o cunosc, însă, pe Silvia Cărăruș în calitate de interpretă de muzică ușoară și autoare de versuri, domeniu în care a debutat solo pe 1 ianuarie 1994, la emisiunea Telematinal a Televiziunii Naționale.

A debutat cu Ninge pe strada mea, un cântec românesc retro scris de Camelia Dăscălescu şi interpretat în ani ‘70 de celebra artistă Pompilia Stoian.

A urmat O seară la Constanța și Prieten drag din patrimoniul de aur al muzicii românești, apoi Iubite, o viață avem și Amintiri, pe versuri proprii, în colaborare cu înzestratul compozitor Nicolae Caragia.

De drag de Silvia Cărăuș și creația ei luminoasă, astăzi, 15 iulie 2016, radiojurnalista, poeta, scenarista Larisa Verdeș, membră a Studioului Flacăra Film, a difuzat la postul Național Radio Moldova, emisiunea Casa Radio, cântecul Prieten drag în interpretarea artistei cu DOR de la TVM, adăugând la final aprecieri ale creației Silviei Cărăuș, precum și o urare de sănătate.

Să ascultăm această secvență și, împreună, să transmitem gânduri luminoase, tămăduitoare prietenei noastre dragi, Silvia Cărăuș, ca să se facă bine și să se întoarcă cât de curând la DOR-ul ei de emisiune, de colegi, telespectatori, melomani.

 

Flacara Film-Teatrul de Vara-filmare videoCLIP-Basarabie nu plange-cu Aurica Basarabeanca-ECHIPA-25 august 2014

Chișinău, 25 august 2014, Teatrul de Vară, pe platoul de filmare a videoCLIPului Auricăi Basarabeanca și Flacăra Film „Basarabie, nu plânge!” (ECHIPA la finalizarea filmărilor)

 

Dragă Silvica, noi, cei de la Flacăra Film, îți MULȚUMIM că ne-ai ajutat cu multă dragoste, pricepere, răbdare și în mod gratuit, la realizarea emisiunii live DOR de Eugen Doga, la filmul enciclopedic Eugen Doga, la videoCLIPul documentar Basarabie, nu plânge! cu Aurica Basarabeanca. Recunoștință adâncă și pentru ediția DOR Femeia în chipul iubirii!

Pe noi poți conta oricând și oriunde, ÎNTOTDEAUNA îți vom fi alături!

Fii sănătoasă, scumpa noastră, Dumnezeu și Preasfânta Născătoare de Hristos să te binecuvânteze.

TE IUBIM!

 

Flacara Film-Teatrul de Vara-filmare videoCLIP-Basarabie nu plange-cu Aurica Basarabeanca-ECHIPA 1-15 august 2014

Chișinău, 15 august 2014, Teatrul de Vară, pe platoul de filmare a videoCLIPului Auricăi Basarabeanca și Flacăra Film „Basarabie, nu plânge!” (ECHIPA de realizatori în prima zi a filmărilor)

 

Flacara Film-Teatrul de Vara-filmare videoCLIP-Basarabie nu plange-cu Aurica Basarabeanca-ECHIPA-15 august 2014-800px

Chișinău, 15 august 2014, Teatrul de Vară, pe platoul de filmare a videoCLIPului Auricăi Basarabeanca și Flacăra Film „Basarabie, nu plânge!” (ECHIPA de realizatori în prima zi a filmărilor)

 

 

Sursa material: Flacăra Film / Luminiţa Dumbrăveanu și Larisa Verdeș

Sursa foto: Sergiu Ciorescu

Sursa audio: Radio Moldova / Silvia Cărăuș

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentarii (6)

  1. […] Sursa foto: captură video și Luminiţa Dumbrăveanu […]

  2. […] ARHIVĂ// Silvia Cărăuș – „Prieten drag”, cântec și urare de sănătate de la Radio Moldo… […]

  3. […] Sursa material: Flacăra TV / Luminiţa Dumbrăveanu […]

  4. […] ARHIVĂ// Silvia Cărăuș – „Prieten drag”, cântec și urare de sănătate de la Radio Moldo… […]

  5. […] ARHIVĂ// Silvia Cărăuș – „Prieten drag”, cântec și urare de sănătate de la Radio Moldo… […]

  6. […] foto: Silvia Cărăuș și Sergiu Ciorescu / familia […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter