SBU despre acţiunile teroriste din Odesa: Autorii exploziilor se ascund pe teritoriul regiunii transnistrene


Serviciile de securitate din Ucraina susţin că autorii exploziilor din Odesa se ascund pe teritoriul regiunii transnistrene.

O echipă de experţi din Kiev urmează să se deplaseze la Odesa pentru a-i identifica şi a-i reţine pe terorişti.

Potrivit presei de la Odesa, versiunea, potrivit căreia autorii exploziilor, în perioada dintre acţiunile teroriste, se ascund în stânga Nistrului, „acumulează tot mai multe probe”.

Aceeaşi sursă mai scrie că, cel mai probabil, autorii exploziilor din Odesa fac parte din grupări teroriste, care nu au nicio legătură între ele, dar care au drept scop destabilizarea situaţiei din regiune, intimidarea investitorilor şi punerea în pericol a odihnei de vară pe litoral.

„Evident, aceştia nu-şi propun victime omeneşti, pentru că în caz contrar exploziile s-ar fi produs ziua şi în locuri aglomerate”, au declarat reprezentanţii structurilor de securitate din regiune.

Reamintim că în oraşul Odesa din Ucraina a fost înregistrat un şir de explozii. Ieri noaptea o deflagrație s-a produs la parterul unui bloc. Forțele de ordine au declarat că nu au fost înregistrate victime, dar fațada clădirii a fost avariată grav.

Anterior, s-au produs deflagraţii în biroul unei organizații de voluntari ce acorda ajutor militarilor ucraineni din estul țării, dar și la oficiul „Sectorului de Dreapta” din Odesa, situat într-un bloc de locuit.

 

 

Sursa material: Moldova.ORG / Diana Preaşcă

Sursa foto: www.segodnya.ua

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter