Românii de pretutindeni pot depune proiecte pentru 2015, sperăm că DNA va curăţi DPRRP de corupţi până la jurizare


Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) organizează  în perioada 26 ianuarie 2015 – 24 februarie 2015 sesiunea de depunere a cererilor de finanţare pentru proiectele destinate sprijinirii activităţii românilor de pretutindeni.

Asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, instituţiile, persoanele fizice autorizate, precum si persoanele juridice din strainatate și din Romania, legal constituite pot  depune  cererile de finanţare, fie personal, fie prin corespondenţă recomandată sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, B-dul. Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Cererile de finanţare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanţare publicat pe pagina de internet a DPRRP (www.dprp.gov.ro), precum şi termenul limită de depunere: 24 februarie 2015  (data poştei).

Cererile trimise după această dată nu sunt eligibile.

Anunţul privind rezultatul selecţiei de proiecte şi respectiv, lista beneficiarilor finanţărilor nerambursabile, va fi publicat pe pagina de internet a DPRRP, www.dprp.gov.ro.

 

Notă. Dincolo de faptul că Studioul Flacăra TV & Film este victimă a corupţilor şi deturnătorilor de proiecte/fonduri de la acest Departament de tristă faimă (sperăm să fim chemaţi ca martori la DNA şi/sau în instanţă, iar dacă DNA ar da un anunţ, ar veni ca martori mii de români din Lume), vă îndemnăm să citiţi articolul de mai jos, aceasta fiind doar una dintre modalităţile„inovate” de jmecheri pentru ca banii să nu ajungă la destinaţie. Cel puţin lista „inovaţiilor” legate de Basarabia şi Bucovina este mult mai diversă, ticăloasă şi profitabilă, unii diplomaţi, academicieni, deputaţi etc, nefiind deloc străini de realizările „ştiinţifice/inovatoare” ale celor cu „schemele” de la Centru, or, nu e vorba doar de DPRRP, ci şi de Institutul Cultural Român… Să mai mire pe cineva de la Bucureşti că-n Basarabia doar 2% se declaraseră români?! Aşa „frăţie” păguboasă pe ambele maluri ale Prutului nu mai merge! Decât să fie profanată ideea românismului în sens eminescian şi să se risipească mărgăritarele cu nişte coviţei corupţi şi învechiţi în rele sovieto-colaboraţioniste, mai bine aceste fonduri de aur ar fi păstrate în România, pentru necesităţile poporului român, pentru bieţii ţărani români, în mod special, care, cu regret, n-o duc cu mult mai bine decât cei din Basarabia şi Bucovina! (Rezervăm detaliile, exemplele concrete pentru autorităţile competente, sperăm să existe, totuşi, funcţionari oneşti, cărora le pasă de soarta Naţiunii întregi, de jaful de fonduri publice ce se comite de ani buni…).

 

DPRRP şi-a bătut joc de proiectul „Şcoala de limbă şi cultură română” pentru copiii şi tinerii români din Scoţia

 

 

Sursa material: DPRRP al Guvernul României / Flacăra TV & Film

Sursa foto: www.emigrantul.it

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter