Premiera mondială a filmului ‘Fifty Shades of Grey’ va avea loc pe 11 februarie 2015, la Festivalul Int. de Film de la Berlin


Premiera mondială a lungmetrajului ‘Fifty Shades of Grey’ (Cincizeci de umbre ale lui Grey), ecranizare după romanul de mare succes cu același titlu, va avea loc la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, care se va desfășura între 5 și 15 februarie 2015, anunță luni DPA și EFE.

Proiecția este programată pentru data de 11 februarie, au anunțat organizatorii Berlinalei într-un comunicat de presă. În zilele următoare, filmul va începe să ruleze și pe marile ecrane din zeci de țări, fiind lansat puțin înainte de Sfântul Valentin.

La prezentarea din capitala Germaniei vor participa regizorul filmului, Sam Taylor-Johnson, și actorii din rolurile principale — Dakota Johnson și Jamie Dornan — , precum și autoarea bestseller-ului după care s-a realizat pelicula, Erika Leonard James. Cartea sa, editată în 2011, a fost deja tradusă în 51 de limbi.

‘Fifty Shades of Grey’ este produs de Michael De Luca, Dana Brunetti și Erika Leonard James, după un scenariu semnat de Kelly Marcel.

Filmul, care povestește relația, plină de mister și erotism, dintre o studentă, Anastasia Steele, și un seducător om de afaceri, Christian Greys. Premiera în România este programată pentru 13 februarie.

 

 

 

 

Sursa material: AGERPRES / Cristina Mac

Sursa foto: www.digitalspy.co.uk

Sursa video: YouTube

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter