Platforma de Unitate Naţională – FlacăraTV online împlineşte astăzi o lună de la lansarea LIVE pe Moldova 1 TV


Acum o lună, în 2 decembrie 2014, la Chişinău era lansat acest website al Studioului de filme documentare, de producţie audiovizuală, Flacăra TV & Film www.flacaratv.md

Evenimentul a avut loc ÎN DIRECT la Televiziunea Naţională Moldova 1, fiind o premieră de acest fel pentru televiziunile din Republica Moldova:

PREMIERĂ la TVM: Lansarea LIVE a site-ului Studioului FlacaraTV & Film Chişinău – www.flacaratv.md

În pofida greutăţilor de ordin financiar, a piedicilor puse de românii kommersanţi din Bucureşti şi Chişinău, gropari ai românismului firesc-sincer-nobil, Flacăra Idealului Naţional de reîntregire pentru care a luptat şi Poetul poeţilor Mihai Eminescu, s-a (re)aprins în Basarabia acaparată de bezna corupţiei, sărăciei, ticăloşiei şi trădării nu numai de jure, ci şi de juda.

Cu paşi mici, dar siguri, FlacăraTV – un site de cinema/film, o televiziune online cu elemente de actualitate, o web-enciclopedie a valorilor autentice, o platformă de Unitate panNaţională – va aduce, prin filme, documente, articole, muzică, – lumina Cuvântului, a Cunoştinţelor în fiecare casă din Republica Moldova (Basarabia+Transnistria), Bucovina de Nord, Basarabia de Sud, precum şi din Diaspora MD-RO.

FlacăraTV este Flacăra Dreptăţii noastre istorice, care s-a (re)aprins la Chişinău, pentru a înfăptui ce-am început în 1989! pe ambele maluri ale Prutului, astfel încât să ne luăm Ţara furată, cu pământurile şi bogăţiile ei, ÎNAPOI!

Vă îndemnăm să ne fiţi alături şi de-acum încolo, iar pe cei care-şi fac businessul în mod CINSTIT, să ne sprijiniţi în realizarea filmelor documentare din serialul 100 români celebri născuţi în Moldova, care constituie un proiect unic în tot spaţiul românesc de alfabetizare a maselor – de la ţăran, elev, până la academician – prin promovarea valorilor autentice, a personalităţilor Neamului românesc, născute în Moldova din toate timpurile, a Adevărului privind identitatea noastră istorico-lingvistică.

Mulţumim din suflet colegilor de la Moldova.ORG (Chişinău), BucPress (Cernăuţi), Liga Asociaţiilor Româno-Germane (LARG, Germania), pentru semnalarea imediată a apariţiei web-platformei www.flacaratv.md

 

Moldova.ORG: Apariție inedită în online-ul moldovenesc – flacaratv.md

02-01-2015-FlacaraTV-Moldova-org 1-stire dsp lansarea FlacaraTV-800px

BucPress.eu: Studioul Flacăra Film Chişinău a lansat site-ul Flacăra TV

02-01-2015-FlacaraTV-BucPress 1-Cernauti-stire lansare FlacaraTV-700px

LARG.de: Studioul Flacăra TV-Film Republica Moldova se prezintă

02-01-2015-FlacaraTV-LARG -Germania saluta lansarea site FlacaraTV-md-800px

 

 

Suntem recunoscători colegilor din Chişinău, Cernăuţi şi Germania anul acesta, la anul şi La Mulţi Ani, fraţilor de fapte concrete!

Dumnezeu să ne binecuvânteze paşii pe toate cărările Destinului Naţional!

 

Echipa Flacăra

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentarii (2)

  1. […] Platforma de Unitate Naţională – FlacăraTV online împlineşte astăzi o lună de la lansarea L… […]

  2. […] Platforma de Unitate Naţională – FlacăraTV online împlineşte astăzi o lună de la lansarea L… […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter