Pentru Simona Halep! Pe cea mai mare arenă de tenis din lume a răsunat „Dragostea din Tei” a lui Dan Bălan


Surpriză plăcută pentru Simona Halep, la finalul partidei cu Shelby Rogers, în săptămâna a doua de întreceri la US Open.

După victoria româncei, DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium a decis să-i organizeze o dedicaţie muzicală, difuzând în tribunele arenei melodia „Dragostea din Tei” a trupei O-zone.

„Nu mă aşteptam la aşa ceva, am auzit-o şi mi-am dat seama de melodie, pentru că atunci când a apărut eram copil şi chiar o ştiam şi o cântam mereu”, a spus Halep după meci, citată de presa de la Bucureşti.

Simona Halep a primit o dedicaţie specială de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, după ce Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam Style.

Astfel, Simona a făcut să răsune în difuzoarele celei mai mari arene de tenis din lume piesa O-zone „Dragostea din Tei”.

 

Acest moment VIDEO poate fi văzut AICI.

 

Simona Halep (2 WTA) îşi va continua evoluţia la US Open 2015. În săptămâna a doua de întreceri: contănţeanca a reuşit o victorie de rutină, echilibrată, fără emoţii, fără complicaţii şi fără energie risipită inutil pe teren în faţa americancei Shelby Rogers (154 WTA, 22 ani), scor 6-2, 6-3.

Presa de la Bucureşti scrie că Halep se simte mai relaxată şi spune că ştie ce are de făcut în acest an la US Open, în comparaţie cu anul trecut.

„Anul trecut a fost mai dificil. Anul acesta e mai multă linişte în jurul meu, mă simt bine. Nu mai ascult la tot ce se vorbeşte în jurul meu, ascult doar ce îmi spune antrenoul şi echipa mea, ce trebuie să fac în teren şi mă concentrez pe astea. Aşa e perfect”, a afirmat românca.

În optimi, Halep o va întâlni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24, în optimile de finală ale US Open, după ce sportiva germană a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Barbora Strycova din Cehia, locul 42 WTA.

 

 

Sursa material: portalul de ştiri Moldova.ORG

Sursa foto: PROsport.ro

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter