O moldoveancă din Italia a scris o carte care-i pe locul 10 în topul celor mai vândute romane


O adolescentă din Moldova are toate șansele să devină o scriitoare de succes. Tânăra, care este stabilită deja de mai mulți ani în Italia, a scris trilogia „My dilemma is you”. Cartea a prins la public și se vinde ca pâinea caldă. Trilogia se clasează pe locul 10 în topul romanelor italiene cele mai vândute în decursul unei săptămâni.

Cristina Chiperi are 17 ani și este originară din Moldova. Pe când avea 2 ani s-a stabilit cu traiul, împreună cu familia în Italia, la Padova.

Cristina povestește că a început să scrie pe când avea 15 ani. Ideea de a scrie un roman i-a venit după ce a ascultat piesa Selenei Gomez „My Dilemma”. Ea spune că atunci s-a gândit să scrie o poveste de dragoste despre adolescenți, scrie presa italiană.

Cristina Chiperi-moldoveanca_scriitoare in Italia-500pxCartea este despre povestea unei tinere din Los Angeles, familia căreia decide să se mute cu traiul în Miami. Întâmplător sau nu, personajul principal este o fată pe nume Cristina. Ajunsă într-un oraș nou, tânără este nevoită să-și facă noi prieteni, să schimbe școala, dar reușește în timp să se acomodeze.

A început să scrie pe Wattpad. Spune că era mult mai ușor pentru că scria direct pe telefon și asta îi permitea să-și transcrie gândurile imediat. Tânăra spune că atunci când a publicat romanul pe Wattpad a rămas surprinsă de feedback și a primit o sumedenie de încurajări, așa că a continuat cu celelalte două părți.

Cristina spune că a fost contactată de o editură care era interesată să-i publice cartea, așa că în luna ianuarie a fost tipărită prima parte a trilogiei „My dilemma is you”.

În februarie urmează să lanseze cel de-al doilea volum, după care va apărea și al treilea volum.

Tânăra nu s-a așteptat la un asemenea succes și spune că prietenii, cât și profesorii au aflat abia după ce cartea ei a apărut în librării.

 

 

Cristina Chiperi-moldoveanca_scriitoare in Italia Coperta carte 

 

 

Sursa material: ştiri locale

Sursa foto: Cristina Chiperi

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter