O donaţie de carte, partituri, CD-uri de la Nicu Alifantis a ajuns la copiii din Cahul


Copiii grădiniţei nr. 14 „Spicuşor” și cei ai Şcolii de Arte „Maria Cebotari” din Cahul au primit 50 de discuri cu cărți de colorat „Şotron”, respectiv, partituri și cărți de specialitate donate de Nicu Alifantis.

Donația a fost înmânată de Anca Corfu, consul general al României la Cahul.

Dedicat copiilor și copiilor din noi, albumul ”Șotron” a fost lansat de Nicu Alifantis sub formă de pachet conținând CD și Carte de colorat, în primăvara acestui an, printr-un eveniment public la București.

Cu acest prilej, artistul a anunțat că pachetele Șotron (17 piese special create pentru copii, pe care aceștia le pot ilustra prin 16 planșe de desen) vor ajunge și la grădinițe din Republica Moldova, la o școală de muzică și la 10 biblioteci de pe malul stâng al Prutului.

Transmit mulțumirile mele doamnei consul Anca Corfu și Consulatului General al României la Cahul, Republica Moldova, subliniază artistul Nicu Alifantis pe contul său de socializare.

 

Cahul-carti-caiete de not CD-gradinitei din Cahul-400x266

 

 

Sursa material: Timp Românesc

Sursa foto: Alifantis.ro

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter