Moldova, acum eşti „partajată”! Ca să vedeţi, PL negocia funcţii, dar PLDM-PDM au împărţit plăcinte cu mărar…


Momentul Adevărului!

(după scenariul filmului Oglinda de regizorul Sergiu Nicolaescu)

Pentru o viaţă sănătoasă, lungă, trăită onest, cu onoare şi demnitate, recomandăm:

sigilaţi-vă buzunarele, încuieţi-vă uşile/porţile, deconectaţi televiziunile care mint poporul cu televizorul, puneţi mâna pe carte cu toată familia şi pregătiţi-vă lista cu propuneri/soluţii concrete pentru a participa la o nouă Mare Adunare Naţională.

După 25 de ani de batjocură, jaf în serie, de sălbăticie, ticăloşie şi politici antiNaţionale comise de politicaştrii de toate „culorile” ajunşi pe scena politică din Basarabia postsovietică, trebuie s-o luăm, iarăşi, de la capăt… Să înfăptum, în sfârşit, ceea ce am început în 1989!

Să înfăptuim Idealurile cu adevărat Naţionale şi Europene pentru care au luptat vrednicii nostri înaintaşi, lideri ai Mişcării de Eliberare Naţională din anii 1988-1991: Dumitru Matcovschi, Valentin Mândâcanu, Grigore Vieru, Leonida Lari, Lida Istrati, Gheorghe Ghimpu, Nicolae Costin, Ion şi Doina Aldea Teodorovici, Părintele Vasile Petrache, Constantin Oboroc, Eugen Doga, Mihai Volontir, Nicolae Mătcaş, Nicolae Dabija şi toate personalităţile Neamului implicate sincer şi plenar în deşteptarea şi apărarea drepturilor fireşti, de Oameni şi cetăţeni, ale poporului din Moldova de Est, rămas după represaliile şi deportările comuniste.

Să nu deznădăjduim sau să lenevim şi să stăm cu mâinile încrucişate! Nu există pe lume aur şi sume de bani, mafioţi şi dictatori, mercenari jurnalişti şi analişti, care ar putea învinge un popor de oameni deştepţi, cu carte temeinică, serioasă, ce-şi doreşte să trăiască în Demnitate, Libertate şi Bunăstare.

Iurie Leanca la semnarea Acordului RM cu UE-Bruxelles-26martie2014Diplomatul sovietic Iurie Leancă are acum toate motivele să nu fie prea sigur că-i va reveni funcţia de premier (şi daca va fi reconfirmat: cu cine va implementa reformele asumate prin Acordul de Asociere?!), aşa cum s-a anunţat în mod repetat, pentru că mai pragmaticii săi colegi vor motiva că nu-i pe placul generalului Voronin, iar alte voturi nu au de unde lua… Mai apoi, în Guvernul „democrat” şi, evident, foarte „proEuropean”, vor apărea tehnocraţii, aceştia vor fi oamenii comuniştilor lui Voronin, parte a coaliţiei camuflate PLDM-PDM-PCRM. Lup bătrân şi viclean, Voronin va cere, astfel, garanţii, ca să nu fie iarăşi „kidănit”… Degeaba! Tragerea în ţeapă recipoRcă oricum va avea loc, pentru că aceasta le este însăşi esenţa, raţiunea de a exista şi a acţiona! Este doar o chestie de timp să se mănânce şi să se distrugă între ei.

După alegerile de ieri, 25-01-2015, din Grecia, Europa va fi ALTFEL, mai vlad ţepeş în raport cu crima organizată, contrabanda cu ţigări/arme, deturnătorii de fonduri publice, conducătorii corupţi de tot rangul etc. La fel şi România, care va înţărca balaia toleranţei pentru jmecherii de la Chişinău, care papă de la două vaci. A se vedea articolele-semnal publicate ieri de FlacăraTV, scrise de Ion Cristoiu şi Radu Carp.

Ion Cristoiu: „România și UE sprijină un regim corupt la Chișinău numai și numai pentru că e cu noi și nu cu rușii!”

Adevărul.ro. Coaliţia semi-europeană şi minoritară de la Chişinău: realism politic sau proiect fără viitor?

Numărătoarea inversă a început…

 

Acordul de constituire a Alianței Politice pentru Moldova Europeană, semnat vineri, 23 ianuarie 2015, de Vladimir Filat (PLDM) şi Marian Lupu (PDM) poate fi citit AICI.

 

Cele două Anexe ale Acordului conțin partajarea funcțiilor de conducere în Parlamentul și Guvernul Republicii Moldova:

 

Partajarea funcțiilor în Parlamentul Republicii Moldova de către PLDM şi PDM

  2

 

 

 

 

 

 

 

Partajarea funcțiilor în Guvernul Republicii Moldova de către PLDM şi PDM

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa material: FlacăraTV

Sursa documentelor: Moldova.ORG

Sursa foto: www.inprofunzime.md

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter