Mesajul lui Ştefan cel Mare pentru kommersanţii de Neam şi Ţară, care au travestit Parlamentul în tarabă bolşevică


Chişinău, 23 ianuarie 2015, Hronicul găinarilor de după moartea maestrului Aureliu Busuioc

Ştire (în cadru)

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) şi Partidul Democrat din Moldova (PDM) au încheiat, în stilul Putin, un târg-hibrid (omuleţi verzui), oligarho-bolşevic, numit pentru prostimea care le-a dat puterea: Alianţa pentru Moldova Europeană (AME – a me, a noastră, NU a voastră, nătăfleţilor de alegători!).

Culise (making-of)

Pact cu diavolul-Filat-Lupu-PlahotniucContrar promisiunilor electorale de a nu face alianţă, sub nicio formă, cu comuniştii, aceştia au preferat să facă guvernareharbuz: să elimine de la guvernare Partidul Liberal, singurul partid românesc ajuns în Parlament după alegerile din 30 noiembrie 2014, şi să pactizeze cu diavolul, cu satana bolşevică, care în Republica Moldova are numele de cod rusesc PCRM cu clona PSRM (otvlekaiushci maniovr a Kremlinului, la fel ca si Patria lui Emilea din povestea rusească).

Raţionamente/detalii (deznodământ)

Marea problemă a oligarhilor fără prea multă carte, dar hâtri şi pragmatici, care au împărţit Moldova în sfere de influenţă aducătoare de arginţi şi putere – putere şi iar arginţi, constă în faptul că n-au minţit, n-au „kidănit” doar Partidul Liberal sau pe Mihai Ghimpu, ci pe toţi noi, românii europeni nativi din R. Moldova, anticomunişti convinşi. De aceea, tovărăşeii jmecheri au de-a face de-acum încolo cu noi, alegătorii conştienţi!

Dumnezeu nu iubeşte hâtrii/viclenii, fariseii, vameşii, trădătorii din stirpea lui iuda, de aceea le va „mulţumi” după faptă, cu vârf şi îndesat. În cel mai bun caz, vor avea soarta lui Adrian Năstase şi Dan Voiculescu sau soarta criminalului fugar Bulgaru… Nu-i vor ajuta nici toate televiziunile şi radiourile ciordite/plodite!

Concluzie (final… nefericit)

Harbuzul PLDM-politcs.md7 aprilie 2009, de care au profitat aceşti indivizi ca să se cocoţeze la putere (noroc chior pentru profitori!), a fost doar un început, o repetiţie… Or, acum situaţia e mult mai gravă: pentru a avea voturi în Guvern şi Parlament, fiecare hotărâre şi lege va trebui „negociată” în harbuzăria secretă şi adoptată prin „compromis”, iar aceasta înseamnă nu o gură spartă, lacomă şi nesăţioasă, cum era pe vremea generalului sovietic Voronin, dar cel puţin trei…, care vor dori să înghită şi pământul de sub casele moldovenilor.

Mai puneţi-vă pofta-n cui!

Acestor negustori fără niciun Dumnezeu, kommersanţi de Neam şi Ţară, de valori şi principii, le (re)adresăm scheciul „Ştefan în Parlament”, realizat de tandemul de creaţie Anatol Durbală şi Constantin Cheianu în cadrul emisiunii ORA DE RAS de la Jurnal TV Chişinău.

Scheci inspirat pentru Artă, tragic pentru Moldova trădată (iarăşi, după 4 aprilie 2005 şi 7 aprilie 2009!)…

Voi, care vă credeţi buricul pământului, mari şi tari nevoie mare!, ne-aţi tras ASTĂZI, 23 ianuarie 2015, în piept…NOI vă vom trage în ţeapă!

Transmitem microfonul colegilor Anatol Durbală şi Constantin Cheianu pentru detalii destinate boaitelor, lăcustelor, molimelor, ciumelor, blestemaţilor… Ţerii.

AM ZIS! (până la procesul Nurnberg MD)

 

 

Emisiunea ORA de RAS cu Anatol Durbală şi Constantin Cheianu, Jurnal TV, scheciul Ştefan în Parlament

 

 

 

După Ştefan cel Mare, să ne reamintim şi ce a spus Mihai Eminescu despre lăcustele economico-politice de tot neamul şi din toate timpurile:

Document AUDIO. Adrian Păunescu recită DOINA lui Mihai Eminescu

 

După care, vă invităm să participaţi la sondajul FlacăraTV de pe coloana a 3-a (dreapta):

 

Dacă ar reînvia Grigore Vieru, ce-ar zice despre pactul cu comuniştii comis de Filat şi Plahotniuc?  (pactul de astăzi, 23 ianuarie 2015)

sunt bărbaţi ai Neamului?

sunt mankurţi (trădători)?

ar mai muri o dată?!

 

 

Flacăra TV & Film Chişinău

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentarii (2)

  1. […] Mesajul lui Ştefan cel Mare pentru kommersanţii de Neam şi Ţară, care au travestit Parlamentul … […]

  2. […] Mesajul lui Ştefan cel Mare pentru kommersanţii de Neam şi Ţară, care au travestit Parlamentul … […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter