Florin Piersic va susţine la Chişinău primele spectacole în calitate de Artist al Poporului R. Moldova


Astăzi, 27 octombrie 2017, ora 19.00, faimosul actor de teatru şi film Florin Piersic revine pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, pentru a susţine în faţa admiratorilor săi din Moldova de Est spectacol teatral-muzical Nu-ntreba câţi ani am!

Noi ştim câţi ani are –  ne-a spus-o eroul filmelor româneşti anul trecut: de 4 ori câte 20 –  şi nu punem întrebări de clacă, dar îl rugăm să vină mai des sau chiar să rămână în Moldova, pământ din care îşi trag rădăcinile părinţii săi şi de care e legată toată copilăria sa fericită.

De această dată, Artistul orchestră va fi mai acasă ca oricând, va susţine spectacolele în calitate de gazdă, precum s-a exprimat el însuşi, mai exact, în calitate de Artist al Poporului din R. Molodva şi de cetăţean moldovean, statut de care este foarte mândru.

Alături de Florin Piersic poamă rară, precum se autodefineşte maestrul, pe scena Palatului Naţional vor evolua îndrăgiţii artişti de pe ambele maluri ale Prutului: Daniela Vlădescu, Adriana Trandafir, Ovidiu Purdea Someș, Dinu Iancu Sălăjanu şi buna prietenă a sa din Basarabia, Olga Ciolacu, interpretă de muzică uşoară şi populară, cea care l-a invitat pentru prima oară la Chişinău împreună cu omul de afaceri Nicolae Avram. Atunci am avut bucuria să-l cunosc şi eu pe celebrul artist Florin Piersic şi să-i iau primul interviu.

 

Florin Piersic la Chisinau poster-27 oct 2017

 

Zilele Florin Piersic la Chişinău vor continua până la sfârşitul lunii octombrie 2017.

În zilele de 30 şi 31 octombrie îl vom revedea pe Florin Piersic în calitate de actor de teatru. Alături de cunoscuta actriţă Medeea Marinescu, maestrul va juca pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” spectacolul Străini în noapte, comedie romantică de Eric Assous.

Potrivit actorului Florin Piersic, a jucat acest spectacol de 1116 ori…

 

Florin Piersic Medeea Marinescu Straini in noapte 30-31 oct 2017

 

„Sunt fericit de fiecare dată când revin la Chișinău, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit, unde mereu am avut parte de un public ieșit din comun, matur, cultural, subtil și rafinat”, a mărturisit Florin Piersic jurnaliştilor de la Chişinău.

 

Bine aţi revenit la Chişinău, maestre Florin Piersic! 

 

Olga Ciolacu – Florin Piersic: „Ce fel de om eşti tu?”

 

 

 

Flacăra TV & Film recomandă şi:

Dialoguri la „Focul din Vatră”: Luminiţa Dumbrăveanu – Florin Piersic 

 

Legendarul actor Florin Piersic este de astăzi Artist al Poporului din R. Moldova

VIDEO// Florin Piersic cinstit la Cluj. Iată cum a anunţat că-i Artist al Poporului R. Moldova

 VIDEO// Florin Piersic, cu vocea-i tremurândă, vorbeşe şi cântă despre ai săi 4 x 20 ani…

Florin Piersic răsplătit cu Premiul GOPO pentru Întreaga Carieră în teatru, film şi tv

 

 

Sursa material: Flacăra TV & Film / Luminiţa Dumbrăveanu

Sursa foto: VATRA Neamului

Sursa video: Valentin Bătrânac

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter