Filmul „Bacalaureat”de Cristian Mungiu va avea premiera mondială simultan – la Cannes şi-n România


4.000 de oameni vor putea vedea filmul Bacalaureat în acelaşi timp cu juriul şi spectatorii de la Cannes. Premiera va fi deschisă publicului şi va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.

Crisitan Mungiu, autorul filmului, împlineşte, astăzi, 48 de ani!

Premiera românească a Bacalaureatului lui Mungiu va avea loc, simultan cu cea mondială din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în data de 19 mai, la ora 19:00.

O parte din echipa filmului va fi prezentă la evenimentul din București, iar membrii echipei aflați la Cannes vor intra în legătură cu spectatorii bucureșteni în direct de pe covorul roșu.

Tot în data de 19 mai, Bacalaureat va putea fi văzut în avanpremieră și în cinematografele din rețeaua Cinema City din Cluj Iulius, Ploiești Shopping City, Arad Atrium, Târgu Mureș, Brăila, Timișoara Shopping City, Bacău, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Suceava, Constanța Maritimo, precum și în București la Afi Palace Cotroceni, Mega Mall și Sun Plaza.

 

BACALAUREAT – TRAILER OFICIAL

 

 

 

Sursa material: ziarul Metropolis

Sursa foto: Mişcarea de Rezistenţă

Sursa video: Mobra Film

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentarii (2)

  1. […] Filmul „Bacalaureat”de Cristian Mungiu va avea premiera mondială simultan – la Cannes şi-n R… […]

  2. […] Filmul „Bacalaureat”de Cristian Mungiu va avea premiera mondială simultan – la Cannes şi-n R… […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter