Felicitări, colegilor de la TVR Moldova!, care transmit deja Telejurnalul în direct de la Chişinău: luni-vineri, ora 19:00


Telejurnalul dedicat publicului din Republica Moldova se difuzează în direct din Studioul Televiziunii Române de la Chişinău, comunică TVR pe site-ul său.

Jurnalul de ştiri este prezentat de Dorina Gherganov, fostă prezentatoare a Mesagerului de la TVM, şi poate fi urmărit de luni până vineri, ora 19:00, pe TVR Moldova, un canal recepţionat pe teritoriul Republicii Moldova.

Echipa TVR Moldova realizează şi difuzează zilnic un Telejurnalul de 30 de minute, cuprinzând ştiri din toate domeniile, reportaje, interviuri, sport şi meteo.

Jurnaliştii de la TVR Moldova şi-au ales şi un slogan: E dreptul tău să ştii! Alege informaţia echidistantă!

Telejurnalul Moldova a fost lansat la 1 noiembrie 2014, iniţial fiind realizat şi difuzat din studioul TVR de la Bucureşti. Jurnalul este unul generalist şi cuprinde informaţii relevante din Republica Moldova şi din România, cu accent pe relaţia cu Uniunea Europeană, – se mai arată în comunicatul TVR.

 

Mai multe detalii despre Studioul TVR de la Chişinău AICI

 

 

Dorina Gherganov TVR Moldova-400px

 

 

 

Sursa material: FlacăraTV

Sursa foto: TVR

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter