Echipament militar rusesc pentru teroriştii de la Tiraspol confiscat de Securitatea ucraineană


Serviciul de Securitate al Ucrainei anunţă că a blocat un caz de transportare ilegală a echipamentului militar din Rusia către regiunea transnistreană, prin tranzitarea teritoriului Ucrainei.

Astfel, reprezentanții serviciilor speciale au depistat într-un automobil care a încercat să traverseze frontiera dintre Rusia şi Ucraina patru complete de paraşute D5 seria 2, (sistem de paraşute, care permite sărituri cu set de armament din orice avioane şi elicoptere marfare).

De asemenea, au fost confiscate releuri şi cipuri, care pot fi folosite pentru utilarea echipamentului militar, precum şi material de agitaţie al partidului rus PLDR, condus de Vladimir Jirinovski.

Serviciile speciale ucrainene anunţă că, în prezent, se întreprind măsuri operative de investigare pentru a stabili cine sunt organizatorii contrabandei cu armamentul care ajungea în Transnistria.

 

  materiale electorle Jirinovski ldpr

 

 

Sursa material: Moldova.ORG

Sursa foto: Unian

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter