Dan Bălan şi O-Zone pe locul 18 în top 50 al celor mai cunoscute şlagăre interpretate de băieţi


Prestigioasa revistă americană „The Rolling Stone“ a publicat un top 50 al celor mai cunoscute hituri din toate timpurile, interpretate de trupe de băieţi. Printre acestea se numără şi piesa „Dragostea din tei“, cântată de trupa O-zone şi scrisă de Dan Bălan.

Celebrul cântec s-a clasat pe locul 18 din 50, alături de trupe celebre, precum: Backstreet Boys, N’Sync, The Jackson 5, One Direction şi alţii.

“Dragostea din tei” a ajuns pe locul întâi în clasamentele din peste 30 de țări, ocupând locul 3 în topul din Marea Britanie şi a înregistrat vânzări de peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Single-ul a fost desemnat Disc de Platină și Disc de Aur în majoritatea țărilor europene dar și în Asia și America Latină, fiind totodată inclus pe lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii.

În 2009, Dan Bălan a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al piesei „Live your life“, interpretată de Rihanna şi rapper-ul T.I.

În prezent Dan Bălan se pregăteşte de lansarea noului său single, intitulat „Funny Love“, premiera urmând să aibă loc pe data de 14 octombrie 2015.

Pe primele două locuri în topul întocmit de revista „The Rolling Stone“ sunt „I want you back“ şi „I’ll be there“, ambele interpretate de trupa americană The Jackson 5.

 

 

O Zone Dragostea din tei Video Clip Oficial

  

 

 

A se vedea şi:

Dan Bălan – videoclipul „Freedom” / Libertate

 

 

 

Sursa material: Moldova.ORG

Sursa foto: captură din videoclip

Sursa video: YouTube

 

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter