CLIP solemn// Imnul „Limba noastră” în straie noi de la Brio Sonores şi CIOfilm


Băieții de la Brio Sonores au venit cu un cadou pentru locuitorii Moldovei. Un cover de excepție al Imnului de Stat „Limba noastră”, prezentat într-un clip panoramic, marca CIOfilm Studio, filmat în cele mai frumoase locații pitorești din Moldova.

Vocaliştii spun că este un omagiu „pentru cei care au plecat, pentru cei care vor să se întoarcă, cât și pentru străini iubitori de a descoperi Moldova și frumusețile ei”.

„Acest clip panoramic al imnului de stat este un omagiu adus țării noastre, s-au filmat cele mai frumoase locații pitorești din Moldova pentru a scoate evidentă frumusețea Moldovei…pentru cei care au plecat, pentru cei care vor să se întoarcă, cit și pentru străini iubitori de a descoperi Moldova și frumusețile ei.

Este același imn, dar cu straie noi de sărbătoare, am încercat să păstrăm și să scoatem în evidență solemnitatea și fastuozitatea profunzimii conținutului acestui text în care se împletește tezaurul naţional, istoria plină de evenimente și mândria naţională”, au scris băieţii de la Brio Sonores în adnotarea clipului postat pe Internet.

Tot acolo, cântăreţii promit că în curând vor reveni și cu alte surprize deosebite create cu drag.

 

Brio Sonores – Imn Național (Limba Noastră)

 

 

Brio Sonores / Making of / CIOFILM Studio

 

 

 

Moldova.ORG reaminteşte că Brio Sonores este o trupă care în prezent este formată din şase tineri din Chişinău, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani. Au fost desemnaţi în 2014 câştigătorii finalei sezonului 4 al show-ului „Românii au talent”, de la Pro TV. Cântăreţii au venit acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

Formaţia Bro Sonores s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinţii Trei Ierarhi”, de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, iniţial fiind un cor bisericesc. Ulterior însă, a început să abordeze şi alte genuri muzicale.

 

 

Sursa material: Moldova.ORG

Sursa foto: captură din clip Making of

Sursa video: YouTube 1 / YouTube 2

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentarii (4)

  1. […] CLIP solemn// Imnul „Limba noastră” în straie noi de la Brio Sonores şi CIOfilm […]

  2. […] CLIP solemn// Imnul „Limba noastră” în straie noi de la Brio Sonores şi CIOfilm […]

  3. […] CLIP solemn// Imnul „Limba noastră” în straie noi de la Brio Sonores şi CIOfilm […]

  4. […] CLIP solemn// Imnul „Limba noastră” în straie noi de la Brio Sonores şi CIOfilm […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter