Chiriţa la Parij… Ambasada României la Paris s-a făcut de râs pe toată planeta. Dle Aurescu, nu vă întristaţi, la instituţiile dvs din Chişinău e şi mai rău!


Invitaţii cu scandal la Paris. Documentele aveau ataşate adnotări jignitoare

Gafă incredibilă la Ambasada României şi Institutul Cultural Român de la Paris.

Ministerul de Externe a sancţionat cu avertisment persoana care a trimis invitaţiile pentru recepţia de la Paris, în onoarea preşedintelui Klaus Iohannis, care merge acolo marţea viitoare.

Odată cu invitaţiile a fost trimis şi un document cu adnotări, în care unii invitaţi erau catalogaţi drept „indezirabili” sau chiar „scârboşi”.

Potrivit unui comunicat al MAE, „referitor la situaţia creată prin transmiterea unui fişier de uz intern al Ambasadei României la Paris, persoana responsabilă de comiterea faptei respective a fost deja sancţionată (n.r. – avansată în post ???????).

De asemenea, a fost dispusă convocarea în Centrală pentru a da explicaţii în faţa Corpului de Control şi Evaluare Diplomatică din cadrul Ministerului de Externe.

 

 

 

 

Sursa material: Digi24 TV

Sursa foto/video: www.digi24.ro

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Comentariu (1)

  1. […] Chiriţa la Parij… Ambasada României la Paris s-a făcut de râs pe toată planeta. Dle Aurescu, … […]

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter