C. T. Popescu despre cazul Udrea: „În cartea de istorie, Traian Băsescu va figura doar ca un derbedeu politic…”


Acuzaţiile aduse de Elena Udrea conducerii SRI sunt doar zvonuri ajunse la urechile acesteia, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Chiar şi aşa, acestea ar trebui verificate, însă nu se ştie dacă există o instituţie cu adevărat capabilă să facă acest lucru, atenţionează jurnalistul. Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 şi despre lipsa unei reacţii din partea fostului preşedinte Traian Băsescu.

„Toate vibrațiile astea ale aerului pe care le produce doamna Udrea deschid o problemă reală. Și anume: cum poate fi verificat în mod efectiv, consistent, SRI atunci când sunt probleme? Ce instituție e cu adevărat capabilă?”, a spus jurnalistul.

Pe de altă parte, acesta s-a referit și la consecințele lipsei de reacție a lui Traian Băsescu în acest scandal. „Faptul că domnul Băsescu acum tace înseamnă moartea politică a acestui om. El girează, practic, atacurile Elenei Udrea la adresa statului de drept, la adresa DNA, a independenței justiției”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„În imaginea publică construită de Traian Băsescu de-a lungul anilor, o componentă fundamentală a fost vânjoșia, căpitănia, curajul domnului Băsescu, sângele în instalație și acum ce face? Se comportă ca un laș. În cartea de istorie, Traian Băsescu va figura doar ca un derbedeu politic, din acest moment, a conchis jurnalistul.

 

 

 

 

Sursa material: Digi24 TV

Sursa foto: Adevărul.ro

Sursa video: www.digi24.ro

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter