Beneficii din criza ruşilor. Moscova nu a acordat Tiraspolului ajutorul financiar cerut de 100 milioane dolari


Pentru prima dată, Federația Rusă nu a acordat regiunii transnistrene ajutorul financiar în mărime de 100 milioane dolari.

Despre aceasta a anunțat publicația rusă Nezavisimaia gazeta cu referire la o sursă din cadrul Sovietului Suprem de la Tiraspol.

Sursele financiare, care urmau să fie furnizate de către Rusia, urmau să fie direcționate pentru pensii, dar și alte plăți sociale.

Sursa a menționat pentru Nezavisimaia gazeta că Moscova este nemulțumită de cursele charter pe care le-a avut liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk și a motivat, de asemenea, criza economică din Rusia.

Publicația mai notează că regiunea se află într-o situație economică critică, ținând cont de faptul că Transnistria are o datorie față de Federația Rusă de cinci miliarde de dolari pentru gaz.

 

 

Sursa material: Moldova.ORG

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter