Aurica Basarabeanca – „Femeia în chipul iubirii”, emisiunea DOR de Silvia Cărăuș, Moldova 1 TV


Dragi prieteni ai Studioului Flacăra TV & Filmde ziua naşterii artistei Aurica Dicusară Basarabeanca, suflet din sufletul Studioului Flacăra Film, vă invităm cu drag să priviţi această frumoasă şi emoţionantă emisiune DOR, realizată la postul Naţional de Televiziune Moldova 1 de mult regretata artistă şi  telejurnalistă Silvia Cărăuş, interpretă de muzică uşoară, fostă membră a Capelei Corale „Moldova” a Radioteleviziunii Naţionale de la Chişinău.

Aşa cum anunţă colega Silvia Cărăuş la început de DOR, emisiunea este despre Femeia în chipul iubirii, după un vers al cantautoarei Basarabeanca din cântecul dedicat măicuţei sale, Dochiţa, Mamei mă închin.

Această ediţie a îndrăgitei emisiuni DOR a fost realizată cu mult dor şi suflet de Silvia Cărăuş în anul în care Basarabeanca şi-a marcat primul jubileu, fiind difuzată pe post sâmbătă, 15 martie 2014.

Privind DORul în faţă, o veţi cunoaşte mai bine pe Basarabeanca, artista care cântă doar din pasiune, care nu-şi doreşte o carieră artistică, dar care a ajuns, fără să vrea, un simbol al basarabenilor şi transnistrenilor, o adevărată purtătoare de voce şi cuvânt a Neamului nostru.

Fiind timidă de felul ei, Basarabeanca şi-a deschis sufletul în această emisiune, cum o face doar între prietenii apropiaţi, meritul fiind, bineînţeles, al telejurnalistei Silvia Cărăuş.

 

În secvenţe:

compozitorul academician Eugen Doga, acad. Mihai Cimpoi, acad. Gheorghe Duca, interpretul Fuego şi multe, multe imagini interesante din arhiva de familie a artistei.

Studioul Flacăra TV & Film a contribuit la realizarea emisiunii prin consiliere şi o seamă de materiale foto/video.

 

La mulţi ani, scumpa noastră primăvară Aurica Basarabeanca, artistă simbol a Neamului!

 

Vizionare plăcută, prieteni!

 

 

Aurica Basarabeanca – „Femeia în chipul iubirii”, emisiunea DOR, Moldova 1 TV, 2014

 

 

 

DOR-de-Basarabeanca-emisiune de Silvia-Caraus-TVM-15-martie-2014-CD-1 DOR de Basarabeanca-emisiune de Silvia-Caraus-TVM-15-martie-2014-CD-2

 

Acad Gheorghe Duca-captura misiunea DOR TVM-15-03-2014 Acad Mihai Cimpoi-eminescolog Chisinau-captura video FlacaraTV-md

 

 

 

Sursa material: Flacăra TV / Luminiţa Dumbrăveanu

Sursa foto: capturi video Flacăra Film

Sursa video: TV Moldova 1 / Basarabeanca

Flag Counter

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

În 2018 marcăm Centenarul Marii Uniri.
Ce credeți că vom obține de-a lungul anului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...