ASTRA Film Festival, Sibiu, aşteaptă înscrierea în concurs a producţiilor documentare până în 20 aprilie 2015


Regizori, producători şi distribuitori de filme din toată lumea îşi pot înscrie, până în 20 aprilie2015, cele mai recente producţii la Festivalul de Film Documentar Astra Film, care se va desfăşura în perioada 6-11 octombrie la Sibiu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Studioului Astra Film, cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului de Film Documentar Astra Film va avea loc în perioada 6-11 octombrie 2015, în municipiul Sibiu.

Producţiile pot şi înscrise la cele patru secţiuni competiţionale:

Internaţional (filme din toată lumea),

Europa Centrală şi de Est (filme produse în şi despre această regiune),

România (filme care fac o radiografie a societăţii româneşti),

Student (filme realizate de regizori debutanţi în cadrul unor şcoli de film sau programe de specialitate).

 

Astra Film Festival-poster albFilmele pot fi înscrise până în 20 aprilie şi trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2013.

Potrivit organizatorilor, Astra Film Festival este „primul şi cel mai important festival de cinema documentar din România şi unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume, recunoscut pentru selecţia diversă şi inedită de filme, programe tematice, sesiuni de Q&A cu autorii, discuţii panel, masterclass-uri, concerte, expoziţii sau lansări de carte”.

Anual, sute de filme sunt prezentate publicului, care poate descoperi astfel realităţi şi fragmente de viaţă ale oamenilor din diverse colţuri ale lumii.

 

Succes şi colegilor din R. Moldova: undă verde!

 

 

Sursa material: Mediafax

Sursa foto: www.astrafilm.ro

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter