Artistul Gabriel Dorobanțu a cântat pentru românii din Cernăuți și s. Crasna

Crasna-Gabriel Dorobantu-reg Cernauti-grup scena 2

Artistul român Gabriel Dorobanțu a cântat pe scena Casei de Cultură din Crasna, Cernauți, în cadrul unui spectacol de muzică românească cu genericul „Hora mare-n gara mică”, împreună cu renumiții interpreți Elena Merișoreanu, Ilie Caraș, Nicolae Datcu, Alexandra Dan – informează Agenția BucPress.

Spectacolul de muzică românească Hora mare-n gara mică, a încheiat seria manifestărilor organizate de Consulatul General al României la Cernăuți, în regiunea Cernăuți, consacrate Zilei Culturii Româneşti, se spune într-un comunicat al instituției diplomatice românești acreditate la Cernăuți.

Spectacolul din Crasna a avut loc după cel din Cernăuți, inițiat de Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni și derulat în parteneriat cu Liga Tineretului Român „Junimea” din Cernăuți și Consulatul General al României la Cernăuți.

„Mulțumim instituțiilor și organizațiilor implicate în implementarea acestor proiecte pentru parteneriat și buna organizare a manifestărilor”, a scris pe rețelele de socializare Eleonora Moldovan, Consul General al României la Cernăuți.

 

 Crasna-Gabriel Dorobantu-reg Cernauti-grup scena

 

Crasna-Gabriel Dorobantu-reg Cernauti-grup hol

 

Сernăuți 2018. Spectacolul „Hora mare-n gara mica” // Secvențe video Nicolae Hauca

 

 

 

Sursa material: Radio Cernăuți

Sursa foto: Eleonora Moldovan și Ilie Ivan

Sursa video: EuroMedia Bucovina / Nicolae Hauca

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md