Ai noştri în Marea Britanie! Ana Becheru – „Fata lui Brâncuși”, apreciată cu un valoros Premiu pentru arhitectură


Ana Becheru, președintele și co-fondatoare a Uniunii Studenților Români din Marea Britanie, a câștigat British Expertise International Awards la categoria „Tânărul Consultant al Anului 2015”, pentru realizarea și implementarea unui număr divers de proiecte arhitecturale.

Potrivit unui comunicat al RONUS (Anglia), transmis AGERPRES, „premiul reprezintă un nou motiv de mândrie pentru România, deoarece este câștigat pentru prima dată de o studentă de origine română”.

Sursa citată menționează că festivitatea de premiere a avut loc pe 13 aprilie 2015, la Londra, în prezența mai multor personalități din Marea Britanie.

 

Ana Becheru-presed-Uniunea Studentlor Romani din Marea Britanie„Fata lui Brâncuși”, așa cum este considerată de foștii profesori, a fost studentă la Școala de Arhitectură a Universității din Kent, de-a lungul anilor petrecuți în afara României ea fiind implicată în numeroase proiecte. Printre acestea se numără strategia de reîntoarcere a lanțului Marks & Spencer în Franța, construcția de showroom-uri de automobile, renovarea a două hoteluri de cinci stele în Paris și Geneva.

În prezent, lucrează pentru compania internațională EC Harris Built Asset Consultancy, în Londra.

Este membră a Institutului Regal al Arhitecților Britanici, unde participă la întâlniri ale arhitecților din Marea Britanie și discută proiecte de construcții și strategii de design adoptate de fiecare companie de arhitectură.

Totodată, ea este președintele Uniunii Studenților Români din Marea Britanie, organizație care are ca scop promovarea, apărarea, dezvoltarea și încurajarea relațiilor dintre studenții de origine română și comunitățile profesionale, mai informează comunicatul.

 

 

Sursa material: AGERPRES / Daniel Popescu

Sursa foto: www.ronus.co.uk / www.realitatea.net

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter