Acord de colaborare între or. Ismail din Basarabia Istorică și București


Consiliului Orăşenesc Ismail din Sudul Basarabiei, Ucraina, a votat o importantă hotărâre în cadrul şedinţei din 31 august 2017.

Este vorba despre interesul bilateral privind implementarea unor relaţii de parteneriat de lungă durată între Consiliul Orăşenesc Ismail şi Primăria Sectorului 4 din capitala României, mai ales în ce priveşte experienţa Primăriei Sectorului 4 în realizarea proiectelor cu finanţare europeană, în diferite domenii, scrie Ismacity.com, preluat de corespondentul Romanian Global News din Sudul Basarabiei.

Acordul de colaborare între cele două părţi este planificat să fie semnat la sfârşitul lunii septembrie 2017, în cadrul serbării zilei oraşului Ismail.

Bunele intenţii de parteneriat au fost stabilite în data de 19 iunie 2017, la Bucureşti, în cadrul întrevederii primarului oraşului Ismail, Andrii Abramcenko, şi edilul sectorului 4 din capitala României, Daniel Băluţă.

 

Ismail-oras perioada Romaniei Mari-vedere spre Dunare

 

 

Sursa material: Romanian Global News

Sursa foto: Portretul României Interbelice

În vederea respectării drepturilor de autor (Legea nr. 139 din 02.07.2010), la preluarea materialelor Flacăra se va face trimitere obligatorie – prin hyperlink – la sursă: numele autorului + Flacăra TV & Film sau + www.flacaratv.md

Recomandă prietenilor

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Flag Counter